Om oss

eRecruit som rekrutteringsbyrå

eRecruit er et headhunting- og rekrutteringsbyrå som har operert som et friskt, moderne pust i det nordiske markedet siden 2008. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for å effektivisere og møte våre kunders behov på best mulig måte. Vår digitale tilnærming begrenser oss ikke til å operere i kun ett market eller tidssone, derimot gir oss fleksibilitet, som er en av grunnene til hvorfor vi nå er i posisjon til å jobbe med ulike kunder i ulike markeder.

Forretningsidé

Vår forretningsidé er å utfordre markedet med den beste digitale rekrutteringsløsningen innenfor bransjen. eRecruits effektive, digitale rekrutteringsprosess gjør at vi normalt kan tilby lavere priser for våre tjenester enn markedet for øvrig. Vi har valgt en annerledes tilnærming til rekrutteringsprosessen enn våre konkurrenter, og på bakgrunn av fornøyde, trofaste kunder anser vi valget som vellykket. Gjennom en oppdatert intern database, god kjennskap til nye rekrutterings kanaler og bred erfaring fra bransjen kan vi rekruttere et større eller mindre antall kvalifiserte kandidater, alt etter bedriftens behov. I tillegg til vår moderne søkemetode benytter vi oss også av tradisjonelle metoder gjennom annonsering og eksterne databaser.

Kvalifiserte kandidater

Vi sørger for at kun de best kvalifiserte kandidatene vil bli koblet sammen med din bedrift. På den måten sikres bedriften en behagelig utvelgelsesprosess og en fordelaktig fast eller midlertidig nyansettelse. eRecruit er også et rekrutteringsbyrå spesialisert på svensk og norsk arbeidskraft til primært norske bedrifter..

Opplyser arbeidssøkere

Samtidig som vi bistår bedrifter med rekruttering, hjelper vi våre arbeidssøkere å finne passende arbeid i Norge. Som arbeidssøker blir du tatt vare på og integrert i våre systemer med en gang du sender inn din CV. Der flere av våre konkurrenter ikke lar høre fra seg før en potensiell rekruttering, vil vi ta kjapp kontakt og opplyse om dine jobbmuligheter og veien videre. Årlig ansetter eRecruit mellom 200 – 250 kandidater hos våre kunder.

Trofaste kunder

Mye av vår suksess som rekrutteringsbyrå kommer av at vi er tilpasningsdyktige. I stedet for å skjære alle over én kam, ser vi våre kunder enkeltvis. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre prosesser i samråd med hver enkelt kunde, og dette har ført til langvarige samarbeid.

Ønsker du referanser fra en av eRecruits kunder er det bare å sende mail til post@eRecruit.no