Hvem er eRecruit?

eRecruit er et digitalt rekrutteringsbyrå som har rekruttert kvalifiserte, nordiske og britiske arbeidssøkere til bedrifter siden 2008. Vår tilpasningsdyktighet og effektive, digitale rekrutteringsløsning har ført til trofaste kunder. Vi gjør rekruttering til en positiv opplevelse for arbeidssøker og arbeidsgiver.

For bedrifter

Å fylle et rekrutteringsbehov kan både være tid og ressurskrevende oppgave for en bedrift, og det er lett å trå feil. Med bistand fra et rekrutteringsbyrå vil ansettelsesprosessen forenkles. Gjennom søk i vår interne og eksterne database kan vi presentere et antall godt egnede kandidater og sørge for en fornøyelig utvelgelsesprosess og nyansettelse i din bedrift.

Hvorfor velge eRecruit som ditt rekrutteringsbyrå?

Vi benytter anerkjente testverktøy og har etablert effektive metoder og rutiner for å sikre kvalitet i rekrutteringsprosessen. Ved bruk av skreddersydde løsninger møter vi våre kunders behov på best mulig måte. Som et digitalt rekrutteringsbyrå med egne søkemetoder kan vi tilby raske resultater til konkurransedyktige priser. Våre rådgivere har bred erfaring innen rekruttering og ledelse fra ulike sektorer, og sørger for å rekruttere de riktige kandidatene til din bedrift. Vi har mulighet til å levere et større antall kandidater til enkelt ansettelser. Vi når ut til et stort antall nordiske jobbsøkere.