Vi søker en effektiv, serviceinnstilt person med gode lederegenskaper til å videreutvikle vår restaurantavdeling. Hovedrestauranten har 70 sitteplasser, bakgården 120 sitteplasser og selskapslokalene (salongene) i andre etasje som kan ta opptill 140 personer ved fingermat / mingle setting.
 

Krav

  • Fagbrev som servitør, kokk eller hotellfagskole eller utvidet driftserfaring
  • od lagspiller og et godt forbilde for servitører og andre kolleger
  • Erfaring som mellomleder innen hotell eller restaurant
  • Øye for detaljer og gode kommunikasjons egenskaper
  • Norskspråklig, muntlig og skriftlig
  • Takler høyt arbeidstempo

Vi tilbyr

  • Konkurransedyktig lønn og betingelser
  • Være en del av et historisk konsept som er i kontinuerlig i utvikling.
  • En spennende og variert stilling

    Arbeidsoppgaver
     
  • Daglig drift av restaurant-, bakgården & selskapslokalene. Stillingen rapporterer til dagligleder.
  • Tett samarbeid med kjøkken- og barmanager.
  • Videreføring- og utvikling av avdelingens gode kvalitet og rykte.
  • Budsjett- og personalansvar, herunder timestyring, kostnadskontroll og utarbeidelse av prognoser og planer
  • Vareinnkjøp og varekontroll

Tiltredelse: Etter avtale

For søknad eller spørsmål angående stillingen, ta kontakt per mail på jobb@justisen.no eller klikk på søk knappen oppe til høyre i annonsen og laste opp din CV.

Om arbeidsgiveren

Justisen har en lang og rik historie, og har vært en naturlig samlingsplass for alt fra jurister og advokater til sjøfolk og krigsveteraner, som ville nyte god mat og drikke, og diskutere livet og nyhetsbildet i inn- og utland. 

Justisen Restaurant & Bakgård holder til i Møllergatas eldste bygård, hvor historien strekker seg helt tilbake til 1600-tallet.

Søknad merkes Restaurantsjef
Tiltredelse etter avtale
Lønn etter avtale

Privat sektor
MØLLERGATA 15
0179 Oslo
Restaurant, mat og uteliv
Event og arrangementer
Reise og turisme