Søker servitør til Oslos tak Stratos - Heltid & deltid

Stratos selskapslokaler søker dyktige servitører til en variert og spennende arbeidsmiljø. Da vi har mange forskjellige typer arrangementer så er ingen dag lik den andre, og det kreves fleksibilitet i forhold til arbeidstider & oppgaver, effektivitet og godt humør. I den forbinldelse så søker vi dyktige all-round servitørerer / kelnere som taklere hektisk og pulserende arbeidshverdag. Vi oppfordrer kvinner til å søke.

Krav til kompetanse:

  • Servitør erfaring fra restaurant eller generell servering i selskap.
  • Bør være initiativrik og har evne til å jobbe selvstendig og strukturert
  • Har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.
  • Alle søkere må beherske norsk flytende. 
  • Serveringserfaring er et krav for å bli vurdert.

Vi kan tilby:

  • Utfordrende arbeidsoppgaver i et godt fagmiljø
  • Gode utviklingsmuligheter innen event & service
  • Fleksibel arbeidstid
  • Rask oppstart

Vi søker også bartender & rydd til heltid/deltid stilling - se egen annonse med informasjon

Oppstart: Etter avtale

For å søke stillingen kan du klikke på søk knappen oppe til høyre i annonsen og laste opp din CV. 
Vi kontakter aktuelle kandidater fortløpende

www.stratos.as

Om arbeidsgiveren

Stratos er idag kjent som en av Oslos store funkisperler og et av byens mest attraktive selskapslokaler. Ukentlig huser vi mange forskjellige type arrangementer, som konferanser, firmafester, kick-offs, julebord, konserter/forestillinger, foredrag, bryllup, kunstutstillinger, motevisninger etc. Vi har en unik beliggenhet på toppen av Folketeaterbygningen midt i Oslo sentrum, med lokaler som strekker seg over to etasjer, og en 260 kvm stor takterrasse med panoramautsikt over byen. På grunne av stor pågang ved inngangen til sesongen så søker vi flere nye medarbeidere.