Søker bartendere, barbacks & garderobe personell til Oslos tak Stratos - Heltid & deltid

Bartender med ambisjoner

Stratos selskapslokaler søker én nøkkelperson til vårt team. Du er en profesjonell og positiv bartender med ambisjoner om mer ansvar. I tillegg til bartending ønsker vi en person som kan bli stedfortreder for vår nåværende arrangementsansvarlig. Som ansvarlig bartender & prosjektleder vil du få medansvar for bl.a gjennomføring av arrangementer (hovedsaklig på kveldstid), vaktlister, bestillinger, opplæring, sette rutiner, nyansettelser og mye annet. Vi ser etter deg som vil være med å løfte Stratos til nye høyder. 

Du er strukturert, disiplinert, teknisk anlagt, løsningsorientert, kvalitetsbevisst, og har en estetisk sans med godt øye for detaljer. Med alle slags type arrangementer er ingen dag lik den andre, og det kreves også fleksibilitet, effektivitet og masse godt humør. Du vil bli en del av vårt lederteam og delta på ukentlige driftsmøter.

Krav til kompetanse:

  • Bartender erfaring fra cocktailbar eller nattklubb.
  • Bør være initiativrik og har evne til å jobbe selvstendig og strukturert
  • Har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner

Vi kan tilby:

  • Utfordrende arbeidsoppgaver i et godt fagmiljø
  • Gode utviklingsmuligheter innen event & service
  • Fleksibel arbeidstid
  • Rask oppstart

2 x bartendere: (Heltid/deltid)
3 stk bartendere sommersesongen 2016
4 barbacks

* Vi søker også servitører til heltid/deltid stilling - se egen annonse med informasjon

Oppstart: Etter avtale

For å søke stillingen kan du klikke på søk knappen oppe til høyre i annonsen og laste opp din CV. 
Vi kontakter aktuelle kandidater fortløpende

www.stratos.as

 

Om arbeidsgiveren

Stratos er idag kjent som en av Oslos store funkisperler og et av byens mest attraktive selskapslokaler. Ukentlig huser vi mange forskjellige type arrangementer, som konferanser, firmafester, kick-offs, julebord, konserter/forestillinger, foredrag, bryllup, kunstutstillinger, motevisninger etc. Vi har en unik beliggenhet på toppen av Folketeaterbygningen midt i Oslo sentrum, med lokaler som strekker seg over to etasjer, og en 260 kvm stor takterrasse med panoramautsikt over byen. På grunne av stor pågang ved inngangen til sesongen så søker vi flere nye medarbeidere.