Spennende salgsjobb i internasjonalt selskap i Oslo

Arbeidsgiver – Cee Solutions AS
Stillingstittel – Salgskonsulent Oslo
Sted – Oslo
Frist – snarest
Varighet – Fast

Vår kunde er et internasjonalt selskap innenfor sikkerhet som nå utvider sitt team i Oslo. Selskapet er på utkikk etter deg som kan tenke deg å starte din karriere i salg, eller som vil videre i din salgskarriere. Det kreves ikke nødvendigvis salgserfaring, men at man er utadvendt med en god porsjon pågangsmot. I denne stillingen jobber man i team med andre sikkerhetskonsulenter og en salgsleder. Det vil være daglige møter på kontoret med salgstrening og ulike møter, før man kjører ut for å jobbe.

Vi tilbyr deg:

 • Profesjonelle salgskurs
 • Gode utviklingsmuligheter
 • Gode lønnsbetingelser
 • Spennende reiser
 • Et ungt og inspirerende miljø
 • Konkurranser med spennende premier

Vi ser etter deg som

 • Er over 18 år
 • Har plettfri vandel
 • Har et mål om å tjene mye penger
 • Ønsker å være en del av et fantastisk arbeidsmiljø
 • Ønsker en karriere innenfor salg og markedsføring
 • Har ambisjoner om å bygge deg en god CV innen salg og ledelse
 • Kommuniserer godt på norsk eller svensk

For å søke stillingen kan du klikke på søk knappen oppe til høyre i annonsen og laste opp din CV. Vi garanterer å svar innen 48 timer!

Om arbeidsgiveren

Cee Solutions AS ble stiftet som eget selskap i 2013 av personer med solid erfaring fra salg, medie- og kundekommunikasjon samt prosjektledelse. Vi ønsker å være en samarbeidspartner innen bemanning samt fast rekruttering. Selskapet er spesialisert på rekrutteringen av young professional (18-30 år) og jobber aktivt mot denne målgruppen